Trevlig kväll med pizzaprovning!

Det blev en väldigt trevlig höstkväll när fem hungriga vänner med pennorna i högsta hugg träffades för att avnjuta och provsmaka de nybakade pizzorna tillsammans med öl. Kul att kunna prova så många olika smaker samtidigt även om vi inte kunde hitta alla smakerna i de butiker vi besökte. Pizzorna bakades lika länge i ugnen och slicades upp i sex bitar och alla pizzasmaker testades av alla närvarande. Samtliga blev positivt överraskade över att pizzorna hade så krispiga bottnar och mycket smak! Pizzorna var lätta att äta med händerna, de vek sig inte, kladdade inte och bitarna i fyllningen var lagom stora och ramlade nästan aldrig av (ska de ätas med bestick bör kniven vara vass för att ta sig igenom den krispiga bottnen). De pizzor som testades var
Diavola
Smakrik med lagom mycket hetta som klart kändes av men inte blev för påträngande, bra val för den som gillar lite kryddigare mat. 9/10

Mozzarella
Saftig med smakrika och lagom stora tomater, god pesto och härlig känsla i mozzarellan, väldigt god även för den som inte är vegetarian. 8/10

Spinaci
Förvånande mycket smak, saftig, vitlöken i fyllningen passade väldigt bra ihop med spenaten, spännande och god smak för den som vill testa något nytt. 8/10

Speciale
Förvånansvärt intetsägande, ganska salt, känslan var "den här har jag ätit förr", den pizza som hade mest degig botten och mest problem med bitar som faller av och förvånansvärt lite smak med tanke på korven i fyllningen. Ett säkert kort för den som gillar ingredienserna men ganska tråkig. 5/10

Pizzorna var prisvärda, antagligen de godaste och krispigaste fryspizzorna vi ätit! Det var svårt att bedömma mättnadskänslan på pizzorna var för sig eftersom vi testade ungeffär lika mycket av alla pizzorna men alla närvarande blev mätta, vi fick till och med lite över! Nästa gång jag köper fryst pizza är sannolikheten stor att det blir en Pizza TRADIZIZIONALE :-)